نوروز امسال محمدرضا گلزار ستاره سینمای ایران برای دومین بار اجرای یک مسابقه را بر عهده گرفت.
نوروز امسال محمدرضا گلزار ستاره سینمای ایران برای دومین بار اجرای یک مسابقه را بر عهده گرفت؛ مسابقه اطلاعات عمومی «هفت خان» که با استفاده از الگوی موفق «برنده باش» و این بار در فضای اینترنت پخش شد.
این مسابقه که در پلتفرم نماوا منتشر میشود، در حالی که تولیدش در ۱۰۰ قسمت طراحی شد، بعد از انتشار ۹ قسمت، هماکنون در شرایط نامشخصی قرار گرفته و ممکن است تعطیل شود.
ایده نجات با سلبریتیها
پس از روند رو به افول در ۸ قسمت نخست، سازندگان «هفت خان» دست به یک تجربه تازه زدند و برای نخستین بار در قسمت ۹، با دعوت ۲ خواننده به عنوان شرکتکننده، شوکی به این برنامه دادند. حامد برادران و علیرضا طلیسچی ۲ خواننده پاپ بودند که در قسمت یک شنبه هفته گذشته حضور یافتند. اگرچه احتمالاً «هفت خان» در قسمت ۹ با استقبال بیشتری مواجه شده، اما این بار در جمع ۵ برنامه پربیننده هفتگی پلتفرم نیز قرار نگرفت. در همین بین که نخستین خبرها درباره احتمال توقف یا تعطیلی «هفت خان» به گوش میرسید، صفحه اینستاگرام رسمی «هفت خان» از مخاطبان پرسید آیا دوست دارند در قسمتهای بعد هم شاهد رقابت سلبریتیها باشند یا نه؟ امری که نشان میدهد یکی از برنامههای احتمالی سازندگان این مسابقه برای آینده، استفاده دایمی از چهرهها به عنوان شرکتکننده و کنار گذاشتن مردم عادی است.
یک شائبه مهم
با ایدهای که گفته شد، همچنان جای یک نگرانی باقی است؛ نگرانی که بیسابقه هم نیست. با وجودی که طیفی از مخاطبان از این تغییر رویکرد استقبال میکنند، اما به دلیل آن که سلبریتیها به تصویر خود در افکار عمومی اهمیت میدهند، این اطمینان به سختی برای مخاطبان به وجود خواهد آمد که همه آن چه در مسابقه تماشا میکنند، واقعی است. طبیعتاً هر چهره شناختهشدهای که به «هفت خان» دعوت میشود، این نگرانی را دارد که اگر پاسخ پرسشی بسیار آسان (برای مردم عادی) را نداند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا او در نظر مخاطبان چهرهای «کمسواد» جلوه نخواهد کرد؟ خصوصاً آن که پیشتر اتفاقی مشابه در مسابقه «پنج ستاره» افتاده بود و شائبه هماهنگی سوالات با سلبریتیهای شرکتکننده به وجود آمده بود. مشابه همین اتفاق یک بار دیگر هم به تازگی در «شبهای مافیا» متعلق به پلتفرم فیلیمو افتاده است و با وجودی که عوامل و سلبریتیهای شرکتکننده این مسابقه، بارها اعلام کردهاند که همه آن چه در مسابقه اتفاق میافتد، واقعی است، اما همچنان برخی کاربران این سخن را نپذیرفتهاند و بر شائبه هماهنگ بودن مسابقهدهندگان تأکید دارند.
منبع : روزنامه خراسان
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است